19 Nisan 2024 Pazar - Kat Kat
Gönderiler

Rüyada Kat Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kat Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kat görmek ne demektir, rüyada Kat görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kat nasıl tabir edilir? rüyada Kat görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kat Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kat görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kat ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kat dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kendinizi bir gökdelenin en üst katinda görmeniz, isinizde. memuriyetinizde veya ticaretinizde çok yükseleceginize, karinizin artacagina; ev erkegi veya kadini iseniz evde sevilip sözünüzün geçerli olacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen kat kisinin dünyasidir. Bundan dolayi bir kimse rüyada kendisinin yeni bir kah oldugunu görmesi, eger fakir ise zengin olmasina. üzüntülü ise üzüntü ve kederinin gitmesine isarettir.

Rüyada Kat Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kat Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 82 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim