01 Temmuz 2024 Pazartesi - Çoğaltmak Çoğaltmak
Gönderiler

Rüyada Çoğaltmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Çoğaltmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Çoğaltmak görmek ne demektir, rüyada Çoğaltmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Çoğaltmak nasıl tabir edilir? rüyada Çoğaltmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Çoğaltmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Çoğaltmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Çoğaltmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Çoğaltmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Teksir, fotokopi vb. gibi makina yahut başka bir şekilde bir şeyi çoğaltmak toprağa bir şey ekmeye, tohum saçmaya, mahsülü birbirinden ayırmaya, farklı unsurlar ihtiva eden şeyleri ayrı ayrı toplamaya, nikah ve evlada, Çoğaltmak bazen söz ve meram anlatmmakta güçlük çekmeye, Bu gibi işlerde kullanılan şeyler nikah memuruna, doğum yaptıran ebeye ve tahıl satan kimseye delalet eder.

Rüyada Çoğaltmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Çoğaltmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 88 kez okundu.

Ç harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ç harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler