23 Haziran 2024 Pazar - Kepçe Kepçe
Gönderiler

Rüyada Kepçe Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Kepçe Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Kepçe görmek ne demektir, rüyada Kepçe görmek nasıl yorumlanır, rüyada Kepçe nasıl tabir edilir? rüyada Kepçe görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Kepçe Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kepçe görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kepçe ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Kepçe dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bir işletmenin yahut dairenin muhasebecisine ya da mal ve gıda dağıtımında görevli bayan memura delalet eder.Kısmettir. Büyük bir aileyi veya çevreyi işaret eder.Rüyada kepçe görmek, rizkla yorumlanir. Rüyasinda elinde kepçe oldugunu görmek, muhtaç ve kimsesizlere yiyecek bagisinda bulunmaya delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kepçe görmek, yiyecek, içecek ve mallarin harcanmasi ve sarfedilmesi kendisine havale edilen bir dairenin müdiresi olan bir kadina isarettir.

Rüyada Kepçe Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Kepçe Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 102 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim