18 Haziran 2024 Salı - Küp Küp
Gönderiler

Rüyada Küp Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Küp Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Küp görmek ne demektir, rüyada Küp görmek nasıl yorumlanır, rüyada Küp nasıl tabir edilir? rüyada Küp görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Küp Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Küp görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Küp ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Küp dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Adi küp zina eden kadına, Küp evin idaresine, mahzenine, dekkana, hamile kadına, Şarap küpü hazine bulmaya, İçinde su bulunan küp zengin ama hüzünlü bir kadına, İçinde sirke bulunan küp takva ehli insana, İçinde kaymak bulunan küp artarak bereketlenen maala, İçinde tarhana bulunan küp hastalıklı bir kimseye, Su küpü ( yahut damacana) karı veya kocaya, evin idaresine, mahzene yahut dükkana, Elinde küpün kırılması hanımı boşamaya delalet eder.Yiyecek dolu küp, servet, akıl almaz zenginliktir. Küp kırmak ise eş veya sevgiliden ayrılmayı temsil eder.

Rüyada Küp Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Küp Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 96 kez okundu.

K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
K harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim