23 Haziran 2024 Pazar - Şaka (nükte) Şaka (nükte)
Gönderiler

Rüyada Şaka (nükte) Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Şaka (nükte) Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Şaka (nükte) görmek ne demektir, rüyada Şaka (nükte) görmek nasıl yorumlanır, rüyada Şaka (nükte) nasıl tabir edilir? rüyada Şaka (nükte) görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Şaka (nükte) Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Şaka (nükte) görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Şaka (nükte) ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Şaka (nükte) dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bir komedyanin çakarina, nüktesine gülmek, postadan haberler alacagina alamettir. Sakadan hoslanmamak, sosyal evinizi unutmus oldugunuz için af dilemek zorunda kalacaginiza delalet eder. Rüyada bir fikra anlatmaya kalkisip ta onu anlatamamak, bir süre için kendi isinize ek olarak bir baskasinin isini de üstlendiginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada saka yaptigini görmek, halk tarafindan kendisiyle alay edflmesine isarettir. Rüyada birisiyle sakalastigini gören insan, bir dostunun kaba bir hareketiyle üzülecegine isarettir.

Rüyada Şaka (nükte) Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Şaka (nükte) Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 79 kez okundu.

Ş harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Ş harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim