18 Haziran 2024 Salı - Zagferan Zagferan
Gönderiler

Rüyada Zagferan Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Zagferan Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Zagferan görmek ne demektir, rüyada Zagferan görmek nasıl yorumlanır, rüyada Zagferan nasıl tabir edilir? rüyada Zagferan görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Zagferan Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Zagferan görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Zagferan ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Zagferan dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada zagferan otu görmek, mal ve övgü ile tabir olunur. Yaninda zagferan oldugunu görmek, halk tarafindan begenildigine ve övüldügüne isarettir. Zagferan ile yemek pisirmek hastaliga delalet eder. Elbisesi ve vücudu üzerinde zagferan bulasmis oldugunu gören hasta olur. Bazi tabircilere göre, zagferan satin aldigini veya birinin ona verdigini gören, zengin bir kadin tarafindan sevilir ve onunla evlenir. Yüklerle zagferani oldugunu gören, mala ve çok paraya nail olur. Havanda zagferan dövdügünü gören, bir kadinla iliskide bulunur.

Rüyada Zagferan Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Zagferan Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 69 kez okundu.

Z harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Z harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim